Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy Komputer Mi Sie Wylancza

stickspin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

problem polega w tym ze jak gram w wr ze 2-3h to mi sie wylancza komp robi niebieski ekran i tam pisze "uruchom ponownie komputer i wcisnij klawisz F8...." o co w tym chodzi ? i jak zrobic zeby to sie juz mi9 nie pokazywalo ? :/

Opublikowano

Pewnie przegrzewają Ci się podzespoły komputera i komputer sam się wyłącza, żeby podzespoły się nie spaliły.

Musisz zapewnić dobre chłodzenie komputera.

Opublikowano

formatowalem juz kompa pare razy ale jeszcze to jest dziadostwo a chlodzenie ( a gdzie te podzespoły komputera sa to bym wiatrak walnol ;p) to byc moze to ale raczej nie bo jak wlanczam teraz wr z hackami i tym programem nowym Hshield to mi sie wylancza szybciej moze jakies jeszcze pomysly ???????????

Opublikowano

Najpierw zacznij od loga z Hjack

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------

Wróciłem i chcę pomóc ;)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

TAA!!!!

To problem z procesorem - przegrzewa się- zmień max. temperaturę na wyższą pomoże!

xniquinjectx.png

sygnaniqu.png

Opublikowano

Ty masz zrzut Pamieci fizycznej komputera ? - Tez mam niebieski ekran i pisze "Costam ..... Zrzut Pamięci Wirtualnej Komputera ...)

Opublikowano
Ty masz zrzut Pamieci fizycznej komputera ? - Tez mam niebieski ekran i pisze "Costam ..... Zrzut Pamięci Wirtualnej Komputera ...)

tak to jest wlasnie to ostatnio przestalo sie wlanczac bo walnolem wiatrak kuchenny pod kompa i jest jak narazie ok sprubuje jeszcze formata zrobic ale puzniej

Opublikowano

jak wiesza ci się komputer to :

1. rozkręć obudowę i wyczyść wszystkie wentylatory - ja czyściłem miękkim pędzelkiem (takim jak do malowania ale z naturalnego włosia) i sprężonym powietrzem, a jak jakiś wentylator hałasuje to trzeba go przesmarować najlepiej smarem z zawartością teflonu (łożysko znajduje sie przeważnie pot taka nalepką na tylnej stronie wentylatora - musisz go odkręcić od radiatora) - uwaga na czyszczenie wentyla na mostku i na karcie bo nie wszystkie da się odkręcić tak by swobodnie czyścić i smarować!

2. jak masz procesorek firmy AMD to dostaw sobie dodatkowy wentylator wyciągający powietrze z kompa

3. jak masz możliwość to podłącz inny zasilacz do kompa bo czasami zdarza się tak że po pewnym czasie w zasilaczach wywala się stabilizacja napięcia i jak popracujesz na takim zasilaczu przy pełnym obciążeniu to może się wykładać

4. ja sprawdziłbym jeszcze pamięci - miałem tak że po pewnym czasie zaczęły się szopki z kompem a winne były za to pamiątki - nie miałem byle jakich bo z HyperX-y

5. ściągnij sobie programiki do czyszczenia rejestrów i wpisów w windowsie - pousuwaj wszystko co zbędne i testuj - jak nie pomoże przeinstaluj system!

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...